“Aile içi iletişim üst düzeyde olmalı”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘En Baba Atölye’de dersler devam ediyor.

‘İnce İşler’ başlıklı eğitimin gerçekleştirildiği atölyede Teknik Öğretmen Seyfi Yücel katılımcılara, aileyle yararlı vakit geçirmenin önemi, ortak uğraşlar bulma tekniklerini, yapılacak işlerin aile iletişimine katkılarını, evde kullanılacak aletlerin tanımını, aletlerin bakımı ve emniyeti konularında bilgiler verdi.

Çocuklarınıza rol model olmalısınız

Konuşmalarına aile içi iletişimin önemini vurgulayarak başlayan Seyfi Yücel, “Her yaştan insanlarımız çoluk çocuk engelli vatandaşlarımız Sosyal Gelişim Merkezlerimizden yararlanıyor. Binayı çok beğendim. Çok güzel bir mimariye sahip. Bizim de burada ders vermemiz çok güzel bir duygu. ‘En Baba Atölye’ projesinin amacı, evde küçük onarımlarla aile içi iletişimin sağlıklı oluşmasına katkı sağlamak. Burada amacımız usta yetiştirmek değil. Usta olmak için uzun bir zamana ihtiyacımız var.

Toplumda büyük bir iletişim sorunu var. Akrabalar, komşular ve aile içi iletişim kopmuş vaziyette. Çocuklar teknoloji nedeniyle tamamen kopmuş vaziyette. Bu proje ile aile içi iletişimin sağlıklı olması amacını gütmekteyiz. Sizler çocuklarınıza bir rol model olmalısınız. Eşinize mutfakta, ev işlerinde ve birçok alanda yardımcı olarak iletişimi üst düzeye çıkarmanız gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

07 Ara 2018 - 15:12 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.