Aile eğitimi kurslarında kayıtlar devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Aile Eğitimi ve Sertifikalı kurslarda kayıtlar devam ediyor. 22 Ekim Pazar günü sona erecek kayıtların ardından eğitimler başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Aile Eğitimi ve Sertifikalı Kurslarda kayıtlar devam ediyor. 22 Ekim Pazar günü kayıtların sona ereceğini açıklayan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Kurslarımızda amacımız aile bireylerinin anne, baba ve eş olma rollerini daha iyi kavramalarını sağlamak ve doğru yaklaşımlar ile aile bağlarını güçlendirmesine fayda sağlamalarını amaçlamaktayız. Kurslarımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

4-6 Yaş Çocuk Eğitimi

Murat Kıroğlu, “Adapazarı, Geyve, Akyazı ve Sapanca SGM’de açılacak olan 4-6 Yaş Çocuk Eğitim ve Etkinlikleri Kursu ile çocuklarımızın temel gelişimine yararlı olabilecek, üretken, beceri düzeyi yüksek, iyi ilişkiler kurmaya yönelik genel bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlamaktayız. 296 saatlik eğitimin ardından kursiyerlere MEB onaylı sertifika verilecektir. 4-6 Yaş Çocuk Eğitimi kursu hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Sosyal Gelişim Merkezi’nin 444 40 54 (dâhili 3714), Akyazı 418 18 36, Geyve 517 10 16-17, Sapanca 582 54 01 numaralı telefonları arayabilir” ifadelerini kullandı.

Aile Eğitim Kursu

Kıroğlu, “Aile Eğitimi Kursumuz, aile bireyleri olarak kişilerin bugünkü ve gelecekteki rollerinde rehber olmak için düzenlenmiş bir eğitim olma özelliği taşımaktadır. Eğitimler ebeveynlerin anne-babalık becerilerinin geliştirerek aile içi ilişkilerinin sağlam temeller ile kurulmasını sağlayacaktır. Kurslarımızda anne ve babalara çocuklarının var olan potansiyel yeteneklerini kullanmak için çeşitli eğitimlere tabi tutularak çocuklarının geleceğine de doğru yön verebilecekler. Aile Eğitim Kursu hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, Sosyal Gelişim Merkezi’nin 444 40 54 (dâhili 3714) numaralı telefonunu arayabilirler. Topluma ve geleceğe sağlık bireyler yetiştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

18 Eki 2017 - 14:48 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.