AGD'den esnaflara hediyeler...

Anadolu Gençlik Derneği AGD Adapazarı Gençlik Kolları Uzun Çarşı’da bulunan bazı esnaflara çeşitli hediyeler dağıttılar

Sakarya Adapazarı Anadolu Gençlik Derneği AGD Gençlik Komisyonu Uzun Çarşı esnafına çişitli hediye dağıtımında bulundular.

Gençlik Komisyonu:

“Ecdadımızdan yadigâr kalan ve Kur’an nizamı göz önünde bulundurularak, 13. y.y. da Ahi Evran tarafından oluşturulan ‘Ahilik Örgütü’nün günümüze maddi, manevi anlamda uygulanacağı düşüncesiyle, günümüz esnafının da daha çok işlerimize yansıtmak arzusu ile ahilik kitapçığı ve bazı hediye takdimleri yapılmıştır” dediler.

Gençlik teşkilatı:

“Amacımız dâhilinde bu çalışmamız Adapazarı’nın tüm esnaflarına yapılmasıdır. Bu etkinliğimiz süresince de bizlere olumlu yaklaşımlarda bulunan sevgili Uzun Çarşı ve çevresindeki esnaflarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz” dediler.

Anadolu Gençlik Derneği AGD bu tip çalışmaların ara ara yapılacağını da sözlerine ekledi.

11 Oca 2016 - 18:02 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.