Afrin için eller semaya diller duaya

Sapanca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Zeytin Dalı Harekatında Afrin’de görev yapan Mehmetçiklerimiz için dua programı gerçekleştirdi.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için görev yaparken şehit düşen veya gazi olan şu anda Afrin Operasyonunda bulunan Mehmetçiklerimiz için hafta boyunca hatim ,yasin-i şerifler ve fetih suresi okundu.

Afrin Operasyonuna destek amacıyla okul bahçesinde yapılan etkinlikte öğrenciler biraraya gelerek Afrin yazdılar.

Sapanca Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adem Yazan” Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı, kahraman güvenlik güçlerimizin Afrinde başlattığı "Zeytin Dalı" harekatının zaferle sonuçlanması için bir araya gelerek öğretmen ve öğrencilerimizle ordumuza ve milletimize dua ettik.

Sapanca Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bu vesileyle tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.”dedi.

17 Şub 2018 - 13:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.