Aday olmayacağını açıkladı

CHP Adapazarı İlçe Başkanlığı 10 Aralık Pazar günü kongre yapılacak. Mevcut Başkan İlker Yılmaz bu kongrede aday olmayacağı açıklamasında bulundu.

CHP Sakarya ili Adapazarı Merkez İlçe başkanlığı görevinde bulunan İlker Yılmaz, 10 Aralık tarihinde yapılacak kongrede aday olmayacağı ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Başkan Yılmaz’ın yaptığı açılama şöyle;

Yaklaşık 2 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı İlçe Başkanı olarak görev yapmaktayım.

Bu süre içerisinde partime ve şehrime yakışır şekilde görevimi sürdürmeye çalıştım.

Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte yeri geldi özel yaşantımızdan fedakarlık ettik. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederim.

İdeallerimiz ve şehrimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük.

10 Aralık 2017 Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı İlçe kongresinde aday olmayacağım ve bu önemli görevi başka bir yol arkadaşıma devredeceğim.

Bundan sonraki süreçte Bir Cumhuriyet Halk Partili olarak şehrime ve ülkeme hizmet etmeye devam edeceğim.

Şahsım adına bir son değil, yeni bir başlangıçtır.

Saygılarımla.

CHP ADAPAZARI İLÇE BAŞKANI

AV. İLKER YILMAZ

16 Kas 2017 - 17:08 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.