Adapazarı'nda vatandaşlar yol kapattı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan Korucuk mahallesinde vatandaşlar, kamyonların geçişi ile bozulduğunu iddia ettikleri yolu kapatarak eylem yaptılar.

Adapazarı Korucuk Mahallesine bağlı Vakıfkent’te daha önceden asfalt olan yolların, kamyonların geçmesi sonrasında bozulduğunu iddia eden mahalleli duruma tepki gösterdi. Mağduriyet yaşayan vatandaşlar, yetkililere müracaat ederek yardım istedi. Başvuruları sonrası olumlu bir adım atılmadığını iddia eden vatandaşlar sabah saatlerinde bozulan yolu trafiğe kapatarak eylem yaptılar.

“Biz o söze güvenerek yolu açtık”

Korucuk Mahalle Muhtarı Cüneyt Ulu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu yolda asfalt vardı. Kamyonların burada geçmesi sonucu yollar bozuldu. Burada bulunan halkta haklı olarak mağduriyet yaşadı. Daha sonra belediyeye müracaatta bulunduk. Herhangi bir adım atılmadığı için yol kapatma eyleminde bulundu. Bende vatandaşın yanındayım. Daha sonra yetkililer geldi durumu bildirdik. Bu yolun 10 gün içerisinde bu yolun asfaltlanacağını sözünü verdi. Biz o söze güvenerek yolu açtık, vatandaşlarımıza sakinleştirdik” dedi.

Tamirat sözü alınca eylemi sonlandırdılar

Eylem sırasında yetkililerle yeniden görüşen mahalle halkı, 10 gün içinde yolun asfaltlanacağı sözünü almaları sonrasında olaysız şekilde dağıldı.

İHA

16 Eki 2018 - 13:14 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

02

Hakan - Öncelikle ulaşım çözümüne gidilmeli korucuk vakıfkent ayrı hat olmalı bozulan yollar onarılmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 13:14
01

Murat - Nüfusu yaklaşık 20 bin üzeri olan bir yerleşim yerine belediye kesinlikle bir çivi bile çakmıyor sağolsun.eminim sadece sözünü almıştır icraat sıfır. Toplu taşımada sıkıntı var. Başıboş gezen bir sürü köpek var ki hemen hemen her gün birine saldırdığı haberi duyuyoruz.yollar çabası korucuk parka hiç bakılmıyor..bu gidişle buradan zor oy alır akp

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 13:14