Adadans GSK’den Vali Balkanlıoğlu’na Ziyaret

Halk oyunları faaliyetlerindeki başarılarıyla bu alanda bir marka haline gelen Adadans Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay yapılan kongre sonucu yeni yönetimini belirleyen Adadans GSK’nin başkanı Serdar Sönmez ile Genel Sanat Yönetmeni Can Özcan ziyarette Vali Balkanlıoğlu’na, 2014 yılında kurulan dernekleri ve halk oyunları konusundaki çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, Türk Halk Oyunlarının gelecek kuşaklara aktarılmasının kültürümüz açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Vali Balkanlıoğlu halk oyunlarında ulusal ve uluslararası yarışmalarda, şenliklerde ilimizi en iyi şekilde temsil eden Adadans GSK’ye çalışmalarında başarılar diledi.

10 Ara 2017 - 12:19 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.