Ada AVM'de İrem Derici şov

Ünlü şarkıcı İrem Derici; Sakarya'nın ilk alışveriş merkezi Ada Alışveriş Merkezi'nin (ADA AVM) hafta sonu düzenlediği konserde sevenleri ile bir araya geldi.

Ada Alışveriş merkezi ziyaretçileri, İrem Derici ile konseri ile unutulmaz bir gün yaşadı. Sahne performansı ile büyük beğeni toplayan, Youtube platformlarında tıklanma rekorları kıran İrem Derici, Ada AVM ziyaretçileri ile birlikte keyifli zaman geçirdi.

Müzik listelerini alt üst eden güzel sanatçı "Kalbimin Tek Sahibine", "Evlenmene Bak", "Tek Taş" gibi en hit şarkılarını seslendirdiği konsere tüm hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Ünlü Şarkıcı konser gününde şarkılarını seslendirirken sahneye ziyaretçiler arasından iki kişiyi alarak düet yaptı.

Hayranı oldukları sanatçı ile düet yapma fırsatı bulan ziyaretçilerimiz mutluluk gözyaşları dökerek sanatçıyla fotoğraf çektirdi. Yoğun bir kalabalığın olduğu etkinlik sonrasında İrem Derici, yine alkışlar eşliğinde Ada AVM'den ayrıldı.

05 Ara 2017 - 15:24 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.