Açılışlar yılsonuna kadar sürecek

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin farklı noktalarında esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Toçoğlu, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, sohbet etti. Sakarya’yı birlikte geleceğe hazırladıklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, istişare kültürünün önemine değindi.

Sakarya’yı geleceğe hazırlıyoruz

Başkan Zeki Toçoğlu birlik ve beraberlik vurgusunda bulunarak konuşmalarını şu şekilde sürdürdü: “Hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz. Üzüntümüzü, sevincimizi birlikte paylaşıyoruz. Sakarya için yapacaklarımızı şehrimizle, vatandaşlarımızla paylaşıyor, istişerelerde bulunuyoruz. Hamdoslun sözlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Projelerimizi tamamlıyor, açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Tek düşüncemiz Sakarya’ya daha fazla hizmet etmek, geleceğe hazırlamaktır” dedi.

Projeler açılıyor

2018 yılını açılış yılı olarak belirlediklerini ve adımlarını bu doğrultuda attıklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun projelerimizi hızla tamamlayarak hemşehrilerimizin kullanımına sunuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altyapı yatırımlarımızı büyük ölçüde tamamladık. Hendek’te Atatürk Parkı, Maltepe Sosyal Tesisleri’ni, Tarihi Alicanlar Konağı’nı, Engelsiz Yaşam Merkezi’ni, Kocaali Sosyal Tesisleri’ni, Yazlık Kavşağı’nı, Yavuz Selim Caddesi’ni, ADA AVM üst geçitini bitirdik. Ulaşım filomuzu 20 yeni otobüsle güçlendirdik. Yine asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah yılsonuna kadar açılışlarımız devam edecek” diye konuştu.

11 Eki 2018 - 15:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.