Acartürk:‘Bu felaketler, doğa katliamının sonucudur’

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Alirıza Acartürk, selden en fazla etkilenen ilçelerden biri olan Sapanca’da incelemelerde bulundu.

MHP Sapanca İlçe Başkanı Berat Taner ile birlikte Sapanca’da selden en fazla etkilenen bölgeleri inceleyen Acartürk, vatandaşlarla da sohbet etti, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HER YAĞMUR YAĞDIĞINDA

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Acartürk, “Her yağmurda yüreğimiz ağzımıza geliyor. Yerleşim yerlerimiz çok ciddi sel felaketleri ile karşı karşıya kalıyor. Mal ve can kayıplarının yeniden yaşanmaması için alınacak tedbirler konusunda yeterli çalışma yapılmadığını düşünüyoruz” dedi.

DOĞAYI TALAN ETTİRİRSENİZ..

Acartürk, “Köprü ve menfez geçişlerinin, büzlerle daraltılmasından vazgeçilmelidir. Daraltılan geçişlerde meydana gelen herhangi bir tıkanma durumunda taşkınlar yaşanmaktadır. Doğa şartları hataları affetmez. Sapanca’nın güzel ormanlarının ve dere yataklarının ticari rant uğruna imara açılmasını ise hiç affetmez. Doğa bir gün kendisinden alınanı mutlaka geri alır. Yöneticilerimizi bu konuda doğru yöntemler izlemeye ve tedbirler almaya davet ediyorum. Gelecek seçimlerin değil, gelecek nesillerin düşünülmesi gerekir.” diye konuştu.

BU SON OLSUN

MHP Sakarya Milletvekili Alirıza Acartürk, karşılaşılan felaketin boyutlarının çok büyük olduğunun da altını çizerken, “Hemşehrilerimiz isyan etmektedirler. Sakaryamızın her noktasından bizlere haberler gelmektedir. Umarım, yaşadıklarımız son olur ve yöneticiler yaşananlardan bir ders çıkarırlar” dedi.

30 Eyl 2015 - 17:02 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.