81 gündem maddesi karara bağlandı

Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 81 madde görüşülerek karara bağlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantınının başkanlığını Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar üstlendi. Meclis üyeleri ilave 7 gündem maddesi ile birlikte 81 gündemi karara bağladı.

Ekim Meclisi

Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda; İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan gelen 1-32. maddeler ile Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen 33. madde komisyondan geldikleri şekliyle oybirliğiyle kabul edildi. 34-65. maddeler oybirliğiyle İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi. Serdivan Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan arazide bölge halkının talebi doğrultusunda dini tesis yapılması için İlave Nazım İmar Planı yapılması, ilgili bakanlıktan kamu yararı kararı alınmasına ilişkin 66. madde oybirliğiyle kabul edildi. 67 ve 68. maddeler oybirliğiyle kabul edildi. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı Proje ve Etüt Şube Müdürlüğü’nün isminin Yol Yapım Şube Müdürlüğü olarak değiştirilmesini içeren 69. madde oybirliğiyle kabul edildi.

70. madde Hukuk Komisyonu’na, 71. madde Hukuk ve Ulaşım Komisyonlarına, 72. madde ise Plan ve Bütçe ile Ulaşım Komisyonlarına oybirliğiyle havale edildi. 73. madde oybirliğiyle kabul edilirken, Büyükşehir Belediyesi 2018 Mali Yılı Performans Programı’nın görüşülmesine ilişkin 74. madde için MHP Grubu çekimser yönde oy kullandı. Madde AK Parti Grubu’nun oylarıyla kabul edildi. İlave maddelerden 75-79. maddeler İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na, 80. madde Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. 81. Madde oybirliğiyle kabul edildi.

09 Eki 2017 - 16:02 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.