51 Kişi Kan Bağışı

Türk Kızılayının Söğütlü İlçe merkezinde düzenlediği kan bağışı kampanyasında 51 kişi bağışta bulundu.

Türk Kızılay’ı Söğütlü Şubesi'nin Söğütlü İlçe merkezinde düzenlediği kan bağışı kampanyasında 51 kişi bağışta bulundu. Söğütlü Kaymakamı Önder Bozkurt ve Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Türk Kızılay’ı Söğütlü Şubesi'nin Söğütlü İlçe merkezinde düzenlediği kan bağışı kampanyasının yapıldığı alana gelerek, Şube Başkanı Nuri Bahadır’dan bilgi aldı. Türk Kızılay’ı Söğütlü Şube Başkanı Nuri Bahadır, "Kan tüm vatandaşlarımızın en temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Kan vermek vatandaşlık görevidir. Şubemiz yönetim kurulumuzca yaptığımız kampanyaya bu dönem 51 kişi katıldı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz de Kızılay Şubesi olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Söğütlü Belediye Meclis Üyesi Fisun İlter ve Şinasi Çiftçi de kan bağışında bulundular.

26 Eyl 2014 - 15:17 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.