50 metre yüzme de rakip tanımıyor

Sakarya Yüzme Havuzunda antrenman yapan Sakarya Yıldızlar Spor Kulübü , 2017 yılındaki yüzme müsabakalarında elde ettikleri başarılar ile adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Sakarya Yıldızlar Spor Kulübü sporcularından Su İnal, Gebze’de yapılan 2009-2010 Doğumlu Sporcuların katıldığı Yüzme Teşvik Yarışmasında 3 ayrı sitilde madalya almayı başardı. Su İnal , 50 metre sırt ve 50 metre kelebek sitilinde birinci olurken, 50 metre kurbağalama sitilinde ise üçüncü oldu.

Sakarya Yıldızlar Spor Kulübü Antrenörü Aylin Kocabey sporcusu aynı zamanda kızı olan Su’nun başarısı ile gurur duyduğunu belirterek, “2018 yılında da başarı grafiğimizi arttırarak devam edeceğiz “dedi

01 Ara 2017 - 15:03 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.