4 ilçeye 27 kilometrelik hat

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, “Adapazarı, Erenler, Serdivan ve Arifiye ilçelerimizde toplamda 27 kilometrelik yeni kanalizasyon hatları inşa edeceğiz. 23 Ekim Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz ihale ile yeni projemizi hayata geçireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, 4 ilçede hayata geçirilecek yeni kanalizasyon projesine dair önemli açıklamalarda bulundu. Dr. Rüstem Keleş, “Sakarya’nın 16 ilçesinde tüm mahallelerimizi sağlam ve sorunsuz altyapı ile buluşturmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Adapazarı, Serdivan, Erenler, Arifiye ilçelerimizde toplamda 27 kilometreyi bulacak yeni kanalizasyon hatları inşa edeceğiz. 23 Ekim Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz ihale ile yeni projemizi hayata geçireceğiz. Yeni hatlar ile 4 ilçemizin kanalizasyon altyapısını güçlendireceğiz” diye konuştu.

27 kilometrelik yeni hat

Yeni proje ile bir taraftan 4 ilçede genişleyen yerleşim yerlerinin altyapısı inşa edilirken bir taraftan da lokal problemlerin çözüme kavuşturulacağını dile getiren SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, “Sakarya’mız her geçen gün büyüyor. Kurum olarak bizde hayata geçirdiğimiz projeleri gelecek nüfus projeksiyonlarını dikkate alarak planlıyoruz. Şehrimizde yeni yerleşim yerlerini de sorunsuz altyapı ile buluşturuyoruz. Bu kapsamda Adapazarı, Erenler, Serdivan ve Arifiye ilçelerimizde toplamda 27 kilometrelik yeni kanalizasyon hatları inşa edeceğiz. İlçelerimizin tüm atıklarını toplayarak Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde dünya standartlarında arıtacağız” ifadelerini kullandı.

Kanalizasyon ağı güçleniyor

Dr. Rüstem Keleş, “Şehrimizin altyapı geleceğini garanti altına almak için gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz dev yatırımlar ile vatandaşlarımıza ulaştırdığımız hizmetin kalitesini her geçen gün daha da yukarılara taşıyoruz. Bir yandan vatandaşlarımıza ulaştırdığımızın suyun kalitesini daha da yukarılara taşırken bir yandan da şehrimizin kanalizasyon ve yağmursuyu ağını güçlendiriyoruz. Şehrimizin doğal güzelliklerini korumak adına atıksu ağımızı her geçen gün genişletiyoruz. 4 ilçemizde inşa edeceğimiz 27 kilometrelik yeni kanalizasyon hattı için 23 Ekim Pazartesi ihalemizi gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

15 Eki 2017 - 12:21 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.