4-6 Yaş Çocuk Eğitimi için kayıtlar başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Kursu için kayıtlar başladı.

Güz döneminde ilkinin gerçekleştirildiği kurslar için yeni dönem kayıtları 25 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, sertifikalı eğitimlere tüm aileleri davet etti. Kıroğlu, “Eğitimlerimizin sonunda katılımcılarına sertifika takdim edeceğiz ve 4-6 yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri alanında faaliyet gösteren kurumlarda iş imkanı elde edebilecekler” dedi.

Ayrıntılı bilgi için 444 40 54

Kıroğlu, “4-6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Kursumuz ile çocukların psiko-motor, bilişsel, dil, sosyal, duygusal, ahlaki gelişimlerine uygun etkinlikler hazırlamak, süt, oyun, okul çağına ve ergenlik dönemine uygun beslenme oluşturmak, oyun etkinlikleri, drama çalışmaları planlamak, uyum konusunda adımlar atmak, eğitici oyuncaklar yapmak, iletişim tekniklerini kullanmak gibi 4-6 yaş aralığında çocukların gereksinimlerini içeren konulardan oluşuyor. Kayıtlar Sosyal Gelişim Merkezi Aile Danışma Birimimiz tarafından alınacak. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 444 40 54 (3714) numaralı telefonu arayabilirler” dedi.

19 Şub 2018 - 13:48 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.