33 Yıllık yolu trafiğe kapattılar..!

Ferizli Belediyesi Orta öğretim tesis alanı yapma gerekçesiyle 33 yıldır kullanılan sokağı trafiğe kapattılar.

Sakarya İli Ferizli İlçesi’nde akıllara zarar bir olaya imza atıldı. 33 Yıldır kullanılan yol trafiğe kapatıldı.

Geçen hafta başında belediye meclisine gelen, bazı Ak Parti meclis üyelerinin de meclise girmeyerek engellemeye çalıştığı karar,Ak Parti’li ve bağımsız belediye meclis üyesinin verdiği oylarla kabul edildi.

Kararın belediye meclisinde kabul edilmesi, 129 uncu sokağı kullanan 126 ıncı sokak sakinlerinin büyük tepkisine yol açtı.

Sokak sakinleri;

“Bu nasıl iş? Bizim bildiğimiz belediye yol yapar. Bunlar 33 yıldır kullandığımız yolu kapatıyor. Birde biz yapmadık Büyükşehir yaptı diyorlar. Derdimizi kime anlatacağımızı şaşırdık. Bu işte bir bit yeniği olduğu muhakkak. Böyle bir uygulama nerede görülmüş?”dediler.

Mahalle sakinleri, kararın bozulması için mahkemeye gideceklerini, bu yanlış kararın mahkemeden döneceğini ümit ettiklerini dile getirdiler.

12 Eki 2015 - 20:46 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

Şükrü Başarış - Iki belediye iyi paslaşıyor.Bu yolun Bakanlar Kurulu Kararı ile açıldığı söyleniyor yazılıyor.Dikkate alan var mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ekim 20:46