3. Geleneksel Turan Günleri

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı Üniversite Birimi ve Türk Dünyası Biriminin 2-3-4 Mayıs tarihlerinde ortaklaşa gerçekleştirdiği 3. Geleneksel Turan Günleri'nde son güne gelindi.

Açılış günü etkinliğin gerçekleştirildiği Sakarya Üniversitesi Helikopter Pistine teşrif ederek açılış konuşmasını gerçekleştiren Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Sayın Soyhan Sofuorğlu Bey, yaptığı konuşmada bu etkinliği gerçekleştiren il yöneticilerine teşekkür ederken Sakarya Üniversitesinde Ülkü Ocakları mührünün daima kalıcı olacağını vurguladı.

Açılışa ayrıca Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı yönetim kurulu, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar Bey ve yönetimi, MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Muhammed Levent Bülbül Bey ve çok sayıda üniversiteli bozkurt ve asena ile Türk Dünyası coğrafyasının farklı köşelerinden eğitim amacıyla gelen öşrenciler katılım sağladı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Turan Günleri etkinliğinde Türk Dünyası lezzetleri ikramları, yöresel tatlar, halk oyunları, at binme gibi Türk Dünyasının ortak paydalarında coşkulu bir şekilde birleşim sağlanarak Turan coğrafyasının kültürel anlamda birlikteliğinin daha da açığa çıktığı anlar yaşandı.

Var olsun Ülkü Ocakları!

Ferman Başbuğun Fakülteler Bizimdir!

05 May 2018 - 09:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.