23 Nisan'da 32 Çocuğa Bisiklet...

23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sakarya’nın Akyazı İlçesi Küçücek Mahallesinde faaliyet gösteren Asaş Alüminyum fabrikası sanatsal etkinlikler kulübü tarafından “Çocuklarımız Gözünden Çocuk Bayramına Bakış” konulu resim yarışması düzenlendi.

6,8,9 ve 12 yaş gurubundan 32 çocuk aileleriyle birlikte fabrikanın sosyal tesislerinde kendileri için hazırlanan Bayram Kutlaması için hazır bulundular. Ödül töreni öncesinde Asaş Alüminyum yönetim kurulu üyesi Safa Bayar Yavuz günün önemine değinen konuşmasında “Dünyada kutlanan tek çocuk bayramı, sizler içinde ailelerinizin nerede çalıştığını görmüş oldunuz. Çok değerli bir iş yapıyor velileriniz babalarınız Türkiye için üretiyor, dolayısıyla yarın bir gün sizler İnşallah okullarınızda okuyup başarılı olup Türkiye için bizlerden çok daha faydalı işler yaparsınız, gününüz kutlu olsun” dedi.

“Çocuklarımız Gözünden Çocuk Bayramına Bakış” konulu resim yarışmasına katılan 32 çocuğa Bisiklet ve Karınca Yuvası isimli kitap hediyelerini Asaş Alüminyum yönetim kurulu üyesi Safa Bayar Yavuz, İnsan Kaynakları Direktörü Cem Özyol,Teknoloji ve Stratejik Planlama Direktörü Birol Büyüksivri, Ekstirüzyon Üretim Müdürü Halil Çebitürk, Çalışan İlişkileri ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Salim ve Sistem Kalite ve Denetleme Müdürü Sezen İpek takdim etti.

24 Nis 2015 - 12:51 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.