2. Üniversite’nin 29 bin öğrencisi var

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ile bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen buluşmada SUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sinan Serkan Özkan ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Ergen yer aldı.

29 bin öğrenci

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “SUBÜ olarak 29 bin öğrencimiz ile yeni eğitim dönemine başlayacağız. Yeni üniversiteye biçilen misyon doğrultusunda topluma yönelik sorumluluğumuzun da bilincinde olarak, nitelikli insan yetiştirme ve iş dünyasının sorunlarına çözümler üreten Ar-Ge çalışmaları gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İş dünyamıza nitelikli personel yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Kolaylıklar diliyorum

Başkan Toçoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık hocamızı kutluyorum. Sarıbıyık, SAÜ Teknoloji Fakültesi Dekanlığında görev yaptığı süre boyunca pek çok başarılı işlere imza attı. Hocamız öğrenci sanayi işbirliğini destekleyen 3+1 ve 7+1 eğitim projesi ile iş hayatına donanımlı elemanlar kazandırarak sektöre ciddi katkılar sağladı.

Yeni üniversitemizin gerçekleştireceği bilgi ve Ar-Ge faaliyetleri ile sektöre ve ülkemize çeşitli katkılar sunacağına ve şehrimizin ismini akademik camiada bir kez daha öne çıkaracağına inancımız tam. Büyükşehir Belediyesi olarak SUBÜ’ye her türlü konuda destek sunmaya hazırız. SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’a yeni görevinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

18 Eyl 2018 - 14:55 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.