19 Mayıs çelenk sunma töreni ile başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15-19 Mayıs ‘Gençlik Haftası’ dolayısıyla çelenk sunma töreni yapıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Gençlik Haftası hakkında bilgiler veren Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, “15-19 Mayıs ’Gençlik Haftası’ ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri nedeniyle Gençlik Haftasının başlangıç günü olan bugün çelenk sunumu törenini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Gençlik Haftası boyunca gerçekleştireceğimiz spor etkinliklerimize ve 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda yapacağımız kutlama programına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

15 May 2018 - 11:04 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.