'186 bin çocuğumuz için dertleniyoruz'

2018/2019 Eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeniyle okullarda eğitim kalitesinin yükseltilmesi konusunda neler yapılabileceğinin ele alındığı geniş kapsamlı eğitim toplantılarının ilki Serdivan İlçesi'nde yapıldı.

Şehit Yılmaz Ercan Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıların sabah bölümüne Serdivan İlçesi mahalle muhtarları ile okul aile birliği yöneticileri katıldı.

Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un başkanlık yaptığı toplantıya ilçe emniyet amiri, ilçe jandarma komutanı ve ilçe milli eğitim müdürü de katıldı.

Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere'nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Kaymakam Muhsin Çatmadım ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, yeni eğitim öğretim yılında hedeflerinin ilimiz genelinde kaliteli eğitime yönelik çalışmalar yapmak olduğunu belirttiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş konuşmasında Sakarya'da 186 bin çocuğumuzun her türlü ihtiyacıyla dertlenmemiz gerektiğini belirterek, 17 Eylül itibariyle başlayan yeni eğitim öğretim yılında hedeflerinin ilimiz genelinde kaliteli eğitime yönelik çalışmalar yapmak olduğunu ifade etti. Bunun için okul, öğrenci, veli iletişiminin her zaman en üst düzeyde olması gerektiğine vurgu yapan Durmuş, özellikle ilçelerde mahalle muhtarlarımızla velilerimizin işbirliğine büyük önem verdiklerini kaydetti.

'Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur' ilkesiyle hareket ederek tüm öğrencilerin gönüllerine dokunmaya özen gösterdiklerini ifade eden Durmuş, çocuklarımızın sağlıklı, mutlu, başarılı ve güvenli bir şekilde eğitimlerini yerine getirmek için hep birlikte çalışacaklarını belirtti.

Toplantıda mahalle muhtarları ve okul aile birliği yöneticileri söz alarak bölgelerindeki eğitim kalitesinin daha iyi seviyelerde olması için beklentilerini ve önerilerini dile getirdiler.

Serdivan İlçesindeki eğitim toplantılarının öğleden sonraki bölümüne ilçedeki okulların müdürleri katıldı.

Okullarının açıldığı ilk hafta Serdivan İlçesinden başlanan eğitim toplantılarına diğer ilçelerle devam edilecek.

21 Eyl 2018 - 12:14 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.