15 Temmuz Gazilerinden MHP'ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde 15 Temmuz gazilerini ağırladı

15 Temmuz gazilerinden Ensar Özensel, Ali Önkol, Nihat Muriç Baş, Ali Kasımoğlu, Nurettin Tulum, Burak Can Ak, Tarkan Boz ve Habib Küçükkara, MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ve İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ile görüştü.

Gazilerin sorunlarını dinleyen Milletvekili Bülbül,

"Allah hepinizden razı olsun. Bu herkese nasip olacak bir şey değil. Bu fedakarlıklar, kahramanlıklar bizi biz yapıyor ve Türk Milleti de sizlere duacıdır. Buna karşılık 15 Temmuz'u sulandırmak isteyen bazı çevrelerin, o gece sizlerin can pahasına verdiğiniz mücadeleyi anlamalarını da beklemiyoruz. Haklarınız ve taleplerinizin takipçisi olacağız. Şeref madalyası alamamış gazilerimiz ile ilgili girişimde bulunacağım. Şehit ve gazilerin haklardan eşit yararlanmaları konusu da yasama dönemi başladığında ele alacağımız öncelikli konulardan biri" dedi.

Gazilere ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ise "Sakarya, 15 Temmuz'da hedef illerden biriydi, çok şükür siz gazilerimiz başta olmak üzere Sakaryalılar, can pahasına milli iradeye sahip çıkmayı bildi. Bu bakımdan da Sakarya değerlidir ve hak ettiği değeri ve hizmeti alması gerektiğini bir kez daha ifade ediyorum" diye konuştu.

15 Tem 2018 - 13:10 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.