10 İlden 800 Sporcu Yarıştı

Müsabakalara Bursa, İstanbul, Tekirdağ, Düzce, Bolu, Eskişehir, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova, Kocaeli illeri katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonu ile yapılan iller arası karate lig müsabakaları Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Müsabakaları Serdivan Sakarya Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Müsabakalara Bursa, İstanbul, Tekirdağ, Düzce, Bolu, Eskişehir, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova, Kocaeli illeri katılırken bu illerden gelen 800 civarında sporcu dereceye girmek için kıyasıya mücadele ettiler. Turnuvada bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu; , “Sevgili sporcular, bugün aramızda sizin gibi bu liglerden yetişen bir ağabeyiniz var, Enes Erkan ikinci defa dünya şampiyonu oldu. Bizi ve ülkemizi gururlandırdı. İnanıyorum ki aranızdan son dünya şampiyonasında şampiyon olan Enes Erkan, Serap Özçelik gibi yeni şampiyonlar çıkacaktır. Ama sadece çok başarılı bir sporcu olmak yetmez. Şampiyon sporcularımız gibi çok iyi bir sporcu olmanın yanında aynı zamanda iyi bir insan olmakta önemli. Sizlerin de sporculuğunuzu geliştirirken iyi birer insan olacağınıza inanıyorum. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Açılış töreninde Türkiye karate federasyonu tarafından yapılan Karate eğitim seminerinde eğitimci olan ve karate sporuna emek vermiş Hakan Alpay, Yılmaz Destegül, Ertan Tunç ve +84 kg’da bir kez daha Dünya Şampiyonu olan Enes Erkan’a şilt takdim edildi. Şiltler ve dereceye giren sporculara ödüllerini İl Müdürü Salih Koşu, Karate Federasyonu Başkan Vekili Meydan Kobaş, Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, Karate federasyonu İl Temsilcisi Aykut Duman ve Dünya Şampiyonu Enes Erkan verdi. Gençlik Spor İl Müdürü Salih Koşu müsabakalara izleyici olarak katılan Dünya Karate Şampiyonu Enes Erkan’a da , başarıları nedeniyle ödül verdi.

19 Kas 2014 - 11:12 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.